sobota 28. září 2013

B(r)oží mánie

A tak člověk tvoří a tvoří a chtěl by to nafotit a foťák nespolupracuje. Tak alespoň ochutnávka. Miluji brože, ale neumím je nosit. Tomu se říká zákon schválnosti :)








JSTE "BROŽOVATÍ"? 
Ejmy

5 komentářů:

  1. Tak na tom jsme úplně stejně! Brože se mi šíleně líbí, ale taky je neumím nosit. Moc se mi líbí ta kytička. Větrníček bych asi nenosila, ten si dokážu představit třeba na dcerce, až jednou třeba budu mít =D
    Ale loni jsem si pořídila taky z filcu dva krásné ptáčky. Vystříhnout a sešít bych dovedla i sama, ale ti moji jsou nádherně prošití/vyšití. No musela jsem je mít a jednoho tyrkysového nosím v zimě na kabátě a moc mu to tam sluší =)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem brožovatá! :) A už dlouho jsem nijak netvořila, tak jsi mi asi zasela do hlavy inspiraci, ať zase začnu :) Krásné kousky!! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné tvoření:-) Kdysi jsem to zkoušela, ale skončily v koši:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se brože líbí, ale není to zrovna takový ten šálek oblečení, které já nosím:-)) jak řikáš, člověk to musí umět nosit, ale to bych asi já nezvládla, můj štajl je trošku někde jinde:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já také zkouším nějaké brože vytvořit (zvířátka..), ale asi je taky nebudu umět nosit, takže poslouží spíše k potěšení těch, co to umí:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaši návštěvu, komentáře, rady i připomínky ;)
Na Vaše komentáře odpovídám zde, pokud není Vaše přání jiné ;)