sobota 7. září 2013

Nástěnka je na stěně

Dala jsem se do výroby kolejní nástěnky...

A jak to tedy celé probíhalo?
Nachystala jsem si kartony, lepící pásku, nůžky, balící papír a s ním ladící stužku. Ať žije fialová. Mimochodem ten balící papír je úžasný, určitě jej ještě využiji na další pokojíčkové doplňky.

Udělat ze dvou kartonu jeden mi pomohla slečna izolepa.
Kartony jsem jednoduše obalila, chtělo by to příště papír trošku vyžehlit, ale co, už je pozdě. Chybami se člověk prostě učí.
Takto vypadá zezadu. To vás asi ale nezajímá :)
Připevnění stužky tak, aby udržela fotky, rozvrh hodin a další papírky a lístečky. Prázdné místo vpravo není jen tak, bude tam tabulku na psaní křídou z Levných knih za 9,-. Já bych ji tam nedávala, ale abych splnila přání E., bude tam!
HOTOVO! Půlhodinová práce a je to! Na fotce je ještě křivá, ale už jsem vše upravila a jsem spokojená se svým výtvorem, ač by mohl být lepší. Baví mě se na ni dívat. Ten papír je úžasný.


Ejmy

6 komentářů:

  1. Tak ta se fak povedla! moc pěkná, určitě bude mít radost! Já na takové věci vůbec nemám žádné schopnosti, určitě by se mi to nakonec nepovedlo :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, krásná! Já bych na to asi neměla nervy a radši si šla koupit korkovou =D A slečně izolepa je nesmrtelná pomocnice, jak když jde o papír, tak třeba u aut (aneb často vidím nějaké přelepené světlo nebo nárazník =D)

    OdpovědětVymazat
  3. Suprová!!! Jsi šikulka!
    Já už nástěnku nemám :-( Když jsme se přestěhovaly s mamkou, nebyla kam dát, tak jsem ji vyhodila (už byla stejně hrozně zničená). Ale hrozně ráda jsem ji zdobila obrázkama, co jsem našla na netu, motivačními texty, citáty :-) (Takže na poznámky nebylo místo :-D)

    OdpovědětVymazat
  4. Gooverka: Děkuji, spolubydla radost měla a já pak ještě větší :) To bylo fájn :) A abys věděla, tak taky nemám žádné nadpřirozené schopnosti, jen jsem se odhodlala :)

    Infary: Heh, já taky nemám na kdeco nervy, vše co dělám, musí být jednoduché a rychlé. To je první krok k úspěchu.

    Alí: Díky díky, možná kdybych ji měla doma, dopadlo by to stejně, ale potřebujeme si někde dát rozvrh, poznámky atd. My ji máme čistě z praktického hlediska.

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, jsi hodně šikovná. Nástěnka se ti moc povedla. Je taková roztomilá. Obdivuju. Já na to nemám nervy a ani schopnosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřechvaluj mě ;) Je to normální průměrná kartonová nástěnka plnící svou funkci :)

      Vymazat

Děkuji za Vaši návštěvu, komentáře, rady i připomínky ;)
Na Vaše komentáře odpovídám zde, pokud není Vaše přání jiné ;)