sobota 21. září 2013

Škola, nákupy a jiné

Kde začít? 

Děje se toho tolik, že ani nevím, co dřív. Škola, práce, škola, práce a pak samozřejmě nejkrásnější chvíle s mým Milým. Je nám teď moc fajn, je to takové hezké. Nerada bych něco zakřikla, ale opravdu si naplno užívám to, že se máme a že se máme rádi. Trávíme spolu dosti času, ale také ne každý den, za co jsem ráda. Každý pak máme čas na sebe a své kamarády.

Ve škole se to už pořádně rozjelo. Včera jsem odevzdala první práci a to někteří ještě školu ani nezačali. Přemýšlela jsme nad tím, co bych dělala, kdybych měla prázdniny. Asi bych se zbláznila nebo unudila a v nejlepším případě upracovala - aspoň bych měla nějakou šustící odměnu (i když se nějak snižuje...achjo...).


Abych se trošku odreagovala, rozhodla jsem se nakupovat a nakupovat a nakupovat! Musím přiznat, že to není pouze odpočinek, ale i nutnost. Moje rifle se začínají trhat a nevypadají už tak pěkně, jak první den. Neváhala jsem a koupila jsem si v Takku nové. Rifle jedině v Takku - mají mou "dětskou" velikost a nemusím je nikdy nijak upravovat a jsou i levnější. Další, co jsem potřebovala byly botky. Měla jsme skvělé černé tenisky, ovšem se zlomenou podrážkou a v těchto propršených dnech to není to pravé ořechové. Koupila jsem si v Deichmannu pěkné hnědé polobotko-teniskové krasavice. (Staré boty můžete potkat v odpadkovém koši Na Příkopech)

Jsem sice chudší, ale spokojenější. A už mám i dárek na Vánoce pro Milého - dostane skvělé hodinky, nestály sice moc (700 Kč), ale on by si je nekoupil, šetřílek můj :)

Mějte se krásně, 
zas se ozvu :)


2 komentáře:

Děkuji za Vaši návštěvu, komentáře, rady i připomínky ;)
Na Vaše komentáře odpovídám zde, pokud není Vaše přání jiné ;)